ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Χρηματοδότηση €6.250.000 μέσω ΕΣΠΑ για την ανέγερση του 6ου Λυκείου Χαλανδρίου στο Πάτημα

By  | 


📋 Το έργο εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αττική 2014-2020», με την από τις 16/10/2023 απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

🏫 Πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η ανέγερση του σχολείου επί των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αντώνη Τρίτση (Ο.Τ. 1192), που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή του Πατήματος.

📁 Προηγήθηκαν η εκπόνηση 31 μελετών από την Τεχνική Υπηρεσία και εξωτερικούς συνεργάτες, η προέγκριση της άδειας από τον Δεκέμβριο του 2022 και η τελική έκδοση της άδειας οικοδομής, τον Ιούνιο του 2023.

🗨️ Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου: «Πρόκειται για την πιο ισχυρή διάψευση του ισχυρισμού ότι ο Δήμος Χαλανδρίου δεν αξιοποιεί το ΕΣΠΑ ως χρηματοδοτικό εργαλείο».

🏗️ Η ανέγερση του 6ου Λυκείου σε συνδυασμό με την κατασκευή και του 17ου Δημοτικού, που έχει επίσης δρομολογηθεί, θα λύσει πολύ σοβαρά ζητήματα σχολικής στέγης στο Πάτημα.

ℹ️ Διαβάστε για τις πολυετείς προσπάθειες που έγιναν, εδώ: https://bit.ly/45Qg9gA


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds