Διάφορα

40 χρόνια Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης «Απεριόριστη Ανάσα- Be a life donor»

By  | 

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Συναυλία ευαισθητοποίησης για την Κυστική Ίνωση και τη δωρεά οργάνων με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα 48 Ores διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης με αφορμή τα 40α γενέθλια από την ίδρυσή του.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση και οι οικογένειές μας αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη καθημερινότητα από τη γέννησή μας. Αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την ανάσα μας και τη ζωή μας. Μέσα από το χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα της συναυλίας μας θέλουμε να περάσουμε σε όλους το μήνυμα ότι ό,τι κι αν γίνει, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, ποτέ δεν το βάζουμε κάτω!

Σας περιμένουμε όλους και όλες να διασκεδάσουμε μαζί και να μεταδώσουμε την αισιοδοξία που αποπνέει το μήνυμα για #ΑπεριόριστηΑνάσα και #2ηευκαιρίαστηζωή

Η συναυλία διοργανώνεται ως συνέχεια των δράσεων της εκστρατείας μας “Απεριόριστη Ανάσα- Be a life donor”, μιας εκστρατείας ενημέρωσης για την Κυστική Ίνωση και τις μεταμοσχεύσεις, που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος μας από το 2020 με την υποστήριξη της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Σακελλαροπούλου Κατερίνας.

Στο χώρο του θεάτρου θα βρίσκεται το περίπτερο του Συλλόγου με ενημερωτικά φυλλάδια και πολλά αναμνηστικά δώρα.
Η συναυλία θα μεταδοθεί και live streaming.

Να είστε όλοι και όλες εκεί!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds