Δήμος Κηφισιάς

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

By  | 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες το απόγευμα τον Μεθεόρτιο Εσπερινό του Αγίου Πνεύματος στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ευρίπου κ.Χρυσόστομος. Στη συνέχεια ακολούθησε διπλή περιφορά εικόνων τόσο της Αγίας Τριάδας όσο και της θαυματουργής εικόνας του Αγ.Φανουρίου από την Ρόδο που φιλοξενείται ως τις 9.6 στον Ιερό Ναό.

Μετά το τέλος της περιφοράς, το τμήμα παραδοσιακών χορών του δήμου χόρεψε στο προαύλιο της εκκλησίας παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Παρόντες ο πρώην Υφ. Ανάπτυξης και νυν βουλευτής Νίκος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης Γιώργος Θωμάκος, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Βασίλης Ξυπολυτάς και Αλέξης Μακρής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, Αντιδήμαρχοι, νυν δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι όπως επίσης πλήθος κόσμου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds