ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Με τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Δήμαρχος”

By  | 

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης την Τρίτη 21 Μαρτίου, όπου είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη.  Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης, του Δάσους Μορέλλα, καθώς και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Μπακογιάννη. Επίσης ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Γενικό Γραμματέα την έκδοση του Δήμου, που παρουσιάζει την ιστορία του, καθώς και των δύο δημοτικών του κοινοτήτων. 

          Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ για άλλη μια φορά με τον κ. Μπακογιάννη για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου μας, που βρίσκονται στην αρμοδιότητά του και να ενημερωθώ για την εξέλιξή τους.

 Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι θα επισπευσθούν οι διαδικασίες, ώστε σύντομα να έχουμε θετικά αποτελέσματα στα μεγάλα ζητήματα του  Δάσους Μορέλλα και του ΓΠΣ της Λυκόβρυσης. Ευχαρίστησα τον Γενικό Γραμματέα για το ενδιαφέρον και τη συμβολή του προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πέραν των μεγάλων έργων που ολοκληρώνουμε και του εξοπλισμού που εξασφαλίζουμε για τις υπηρεσίες μας σε αυτή τη δημοτική θητεία, με μεθοδική δουλειά και με επιμονή καταφέρνουμε να φτάσουμε στην έκβαση ζητημάτων που επί χρόνια απασχολούν τον Δήμο και τους συμπολίτες μας όπως το Δάσος Μορέλλα και το ΓΠΣ Λυκόβρυσης. Και συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για τον Δήμο μας.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds