ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 17.03.2023 ΣΤΙΣ 18.00 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

By  | 

Αγαπητοί γονείς ,

Σας καλωσορίζουμε στην 9η συνάντηση της Σχολής Γονέων  την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων ( Κισσάβου 11 )- (ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΕΣΤΩΡ ΙΣΟΓΕΙΟ).

Συνάντηση με θέμα:

Κακοποίηση – παραμέληση παιδιών.

Αναγνωρίζω τα σημάδια ως εκπαιδευτικός.

Αναγνωρίζω τα σημάδια ως γονιός.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Γονέων του ΟΚΠΑ συνεργάζεται ξανά  με το 6ο Νηπιαγωγείο σε  ένα  επιμορφωτικό σεμινάριο της Σχολής μας απευθυνόμενοι στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών βαθμίδων για ένα θέμα που απασχολεί όλους.

Σωματική κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση, παραμέληση.

Παράγοντες κινδύνου και επιπτώσεις.

Αναγνωρίζω τα σημάδια ως εκπαιδευτικός.

Αναγνωρίζω τα σημάδια ως γονιός.

Έχω μία υποψία. Τί μπορώ να κάνω;

Εισηγήτρια: Δήμητρα Κατσαφάνα

Σύντομο βιογραφικό:

Η Δήμητρα Κατσαφάνα είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Σχολική Ψυχολογία ( Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει εργαστεί στην αποκατάσταση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές.

Εδώ και είκοσι χρόνια εργάζεται ως Σχολική Ψυχολόγος στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Βριλησσίων και Υπεύθυνη Ψυχολόγος στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Κρίκος και στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στις 18.00, στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (ΚΙΣΣΑΒΟΥ 11) για τη 9η δωρεάν ομιλία της Σχολής Γονέων του Δήμου Βριλησσίων, για τη σεζόν 2022-23.

Με εκτίμηση ,

Β.ΑΡΣΕΝΗ –ΛΑΜΠΡΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ                                                                                           

ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds