Γειτονικοί Δήμοι

Δήμος Διονύσου, Ασφαλής Πόλη»: Αριθμός κλήσης για έκτακτα περιστατικά, ο τηλεφωνικός αριθμός 21.11.900.950

By  | 

Στην περαιτέρω ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών καθώς και της προστασίας των 7 Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Διονύσου, αποσκοπεί το πρόγραμμα «Δήμος Διονύσου, Ασφαλής πόλη», που εκπονεί ο Δήμος σε συνεργασία με την Ιδιωτική Εταιρία Φύλαξης STARGUARD SECURITY. Σύμφωνα με το Δελτίο συμβάντων που κοινοποιείται καθημερινά στο Δήμαρχο Διονύσου και τα αρμόδια στελέχη, χάρη στη φύλαξη που ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι, έχουν αποτραπεί δεκάδες περιπτώσεις βανδαλισμών και φθορών σε δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους, ενώ έχουν διερευνηθεί και αρκετές καταγγελίες πολιτών αναφορικά με ύποπτα περιστατικά (κυρίως απόπειρες διαρρήξεων) με θετικά αποτελέσματα.

Έξι περιπολικά της εταιρείας STARGUARD SECURITY (5 και1 για συντονισμό και εποπτεία)  «χτενίζουν» κάθε νύχτα όλες τις γειτονιές του Δήμου, από τις 22.00 έως τις 06.00, το πρωί, διανύοντας το καθένα, πάνω από 100 χλμ. σε κάθε βάρδια, ενώ σύμφωνα με τη σύμβαση συνεργασίας η εταιρία  υποχρεούται να εγκαταστήσει ειδικά συστήματα ασφαλείας σε δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις.

Τα περιπολικά είναι τετρακίνητα jeep και έχουν ως κύριο ρόλο τη φύλαξη των δημοτικών εγκαταστάσεων και κτιρίων (σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις, δημοτικές υπηρεσίες και καταστήματα κλπ) κι όλων των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές κλπ), που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον Δήμο.

Παράλληλα, επιβλέπουν για τυχόν προβλήματα ή ύποπτες κινήσεις, σε όλες τις γειτονιές, συνδράμοντας έτσι, έμμεσα, στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι δημότες έχουν στη διάθεση τους, τον τηλεφωνικό αριθμό  21.11.900.950, ο οποίος είναι αναγραμμένος πάνω στα περιπολικά και μέσω αυτού, μπορούν να επικοινωνούν με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου του προγράμματος «Ασφαλής Πόλη», σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

Όλα τα περιπολικά της STARGUARD SECURITY, φέρουν τα διακριτικά της εταιρείας και την ονομασία του Δήμου Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds