ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ο Παναγιώτης Ιωάννου παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγή Λυκοβρύσεως πλαισιούμενος από είκοσι υποψήφιους δημοτικούς Συμβούλους του

By  | 

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δημιουργία» παρέστη στον καθαγιασμό των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγή Λυκοβρύσεως πλαισιούμενος από είκοσι υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. 

Η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων και η ρίψη του Σταυρού πραγματοποιήθηκαν στο καινούργιο σιντριβάνι που βρίσκεται στο περίβολο του Ναού και κατασκευαστικέ με εργασίες, δαπάνες και σχεδιασμό του Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Δημιουργία». 

Ο κ. Ιωάννου κατά την παραμονή του στον προαύλιο χώρο του Ναού είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς δημότες οι οποίοι του εξέφρασαν την θετική εικόνα για τα έργα του συνδυασμού με αφορμή το νέο σιντριβάνι. 

Μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων ο κ. Ιωάννου δήλωσε : 

Χρόνια πολλά ο Εν Ιορδάνη Βαπτισθείς Κύριος μας, να χαρίζει φώτιση σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ιδιαίτερα να φωτίζει όσους κρατούν τα ηνία του κόσμου, ώστε να εργάζονται για την Ειρήνη σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ας φωτίσει και εμάς σε κάθε Δήμο, Πόλη και Χωριό για να βαδίζουμε με έργα ωφέλιμα προς το κοινωνικό σύνολο, ώστε να παραδίδουμε κοινωνίες καλύτερες στις επερχόμενες γενεές .

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds