ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ 8/10/22 -8/10/23

By  | 

Συμπολίτες μου, κάτοικοι της Λυκόβρυσης και της Πεύκης,

Είναι σε όλους γνωστή η ενασχόληση μου με τα κοινά από τα νεανικά μου χρόνια ( εκλέχτηκα πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 1982 ). Προσπάθησα πάντα να υπηρετήσω με ανιδιοτέλεια και αγάπη την πόλη μας, τόσο σαν απλός πολίτης, αλλά και για 2 χρόνιας ως αντιδήμαρχος της σημερινής διοίκησης.

Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μου προσπάθησα να βάζω και το δικό μου λιθαράκι στο δρόμο για τη πρόοδο των δύο δημοτικών ενοτήτων.

Σήμερα, ακριβώς ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 ( 08/10/22 – 08/10/23 ), ακολουθώντας το όραμα μας για αυτόν τον τόπο, αποφάσισα να διεκδικήσω την Δημαρχεία της πόλης μας.

Αυτήν μου την απόφαση δεν καθόρισε μόνο το πάθος μου για την πρόοδο της πόλης μας , αλλά και η ανιδιοτελής παρότρυνση και υποστήριξη εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων που θέλουν μαζί μου να χαράξουμε μια νέα, σύγχρονη και δημιουργική πορεία για τον τόπο μας.

Μοναδική μου φιλοδοξία, είναι μαζί με εσάς να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις, την επιθυμία μας για μια πόλη πρότυπο, μια πόλη κόσμημα, μια αγαπημένη πόλη.

Έχω μελετήσει από κοντά τα προβλήματα, έχω νοιώσει τον πόνο, τις ανησυχίες αλλά και τις ελπίδες σας και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Θέλω να καταθέσετε τις δικές σας ιδέες, τις απόψεις σας για το μέλλον της Λυκόβρυσης και της Πεύκης μας.

Θέλω μαζί να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα δράσης μας και να αξιοποιήσουμε και να εφαρμόσουμε αυτές τις ιδέες.

Θέλω να σας καλέσω να συμμετάσχετε στον συνδυασμό μου «ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», γιατί μόνο μαζί σας μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο, με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, ανοιχτές διαδικασίες με αγάπη και σεβασμό στον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Να είμαστε υπερήφανοι για ένα δήμο, που λογοδοτεί κάθε μέρα, κάθε στιγμή σε εσάς. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν στηριχτεί στις αστείρευτες δυνάμεις των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, σε εσάς.

Ελάτε ΜΑΖΙ να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία.

Ελάτε να βάλουμε τον πολίτη μπροστά στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για μια Λυκόβρυση-Πεύκη πρότυπο πόλης σε όλα.

Η πόλη μας είναι ένας ευλογημένος τόπος. Με αστικό πράσινο, που την καθιστά από τις πιο φιλικές της Αττικής , χτισμένη σε σπουδαία τοποθεσία, περιμένει από εμάς να της δώσουμε αυτό που της αξίζει και να μας το επιστρέψει απλόχερα κάνοντας την ζωή μας καλύτερη.

Οι εποχές που έρχονται θα είναι δύσκολες. Η παγκόσμια συγκυρία θα ρίξει και σε εμάς τα… βέλη της.

Ενωμένοι, αλληλέγγυοι και οργανωμένοι, κοντά στη δημοτική Αρχή της πόλης θα ξεπεράσουμε μαζί τις όποιες δυσκολίες.

Οραματίζομαι έναν τρόπο λειτουργίας με διευρυμένη δημοκρατία, με ανοιχτά γραφεία, με πρόσβαση των πολιτών σε όλες τις λειτουργίες του δήμου με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες σας.

Ονειρεύομαι μια πόλη ανθρώπινη φιλική που να δίνει προτεραιότητα στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Τρίτη ηλικία. Ξεπερνώντας τα συνηθισμένα να προχωρήσουμε σε νέες δράσεις που θα μας κάνουν υπερήφανους για τις δομές, τις λειτουργίες, το πνεύμα αλλά και το πάθος. Γιατί δεν είναι η τοπική εξουσία που μας εμπνέει, αλλά το πάθος μας για δημιουργία.

Σε αυτή τη πορεία, που θα μας φέρει στην πρωτοπορία της ανάπτυξης και της προόδου, με σεβασμό στο περιβάλλον, σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του σας θέλω κοντά μας.

Με τιμή και πίστη για το μέλλον μαζί σας

Παναγιώτης Ιωάννου


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds