ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη”

By  | 

Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Πευκιώτη ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού Λευτέρη Ζαμπετάκη «Ψυχής μου Κύματα» που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

          Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος, ενώ τη συλλογή προλόγισε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης και ποιήματα απήγγειλαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Φάνης Μουρατίδης.  Σε όλους τους συντελεστές της παρουσίασης ο Δήμαρχος παρέδωσε την ιστορική έκδοση του Δήμου- Λυκόβρυσης- Πεύκης και αναμνηστικά δώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίτιμοι καλεσμένοι και φίλοι του Λευτέρη Ζαμπετάκη όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαρίνα Ασλάνογλου η Μαρία Φιλίππου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Alpha, Πίμη Φασούλα κ.α.. ενώ ο καλλιτέχνης υπέγραψε πλήθος αντιτύπων της συλλογής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ο Δήμος και το ΚΟΙΠΑΠ στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη μας την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής ενός συμπολίτη μας και φίλου, του Λευτέρη Ζαμπετάκη. Χάρη στον Λευτέρη είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σε αυτό τον όμορφο χώρο εξέχουσες προσωπικότητας του ελληνικού πολιτισμού, ενώ οι μέχρι σήμερα πωλήσεις του βιβλίου, πιστοποιούν ότι πρόκειται για ένα πολύπλευρο ταλέντο. Χρειάζεται τόλμη ώστε ένας άνθρωπος που έχει γίνει γνωστός ως ηθοποιός και ως ραδιοφωνικός παραγωγός να παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του μέσα από την ποίηση! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μπόλλα, τον Αντιπρόεδρο Θάνο Πιπερίγκο, το ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ και όλους όσοι εργάστηκαν για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης. Εύχομαι ολόψυχα στον Λευτέρη Ζαμπετάκη να ακολουθήσουν πολλές ακόμη ποιητικές συλλογές και επιτυχίες!»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds