ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ενημερωτικές συναντήσεις γονέων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου με τον ψυχολόγο κ.Λάμπρο Λάσδα

By  | 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ»

Αγαπητοί γονείς,

Με γνώμονα το όφελος των παιδιών και απώτερο σκοπό την αποδοτικότερη συνεργασία γονέων και σχολείου, που αποτελεί το θεμέλιο προκειμένου τα παιδιά να προσαρμοστούν ομαλότερα στο σχολικό περιβάλλον, η Διοίκηση της ΕΣΤΙΑΣ διοργανώνει συναντήσεις γονέων στους χώρους των Παιδικών Σταθμών. Στις συναντήσεις θα παρευρίσκεται ο ψυχολόγος της ΕΣΤΙΑΣ κ. Λάσδας Λάμπρος προκειμένου να συζητηθούν θέματα σχετικά με την προσαρμογή των παιδιών και να τεθούν από τους γονείς τυχόν ερωτήματα που αφορούν στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Η παρουσία σας είναι σημαντική.

Οι συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ  19/9

4.30 – 5.30   Β΄ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ


ΠΕΜΠΤΗ  22/9

4.30 – 5.30   ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

5.30 – 6.30   ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ  29/9 

12.30 – 13.30  ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ   ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β


ΠΕΜΠΤΗ  29/9 

4.30 – 5.30      ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

5.30 – 6.30      Α΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/10

4.30 – 5.30     ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

5.30 – 6.30     ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Την Πέμπτη 1/9,με την έναρξη της σχολικής περιόδου, προηγήθηκε συνάντηση  του παιδαγωγικού προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Διονύσου με τον ψυχολόγο κ. Λάμπρο Λάσδα, παρουσία του προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ κ. Τάσου Καρασαρλή και της Προϊσταμένης των Παιδικών Σταθμών κ.Γεωργίας Γαρδικιώτη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην υποδοχή και προσαρμογή των νέων παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και άλλα ζητήματα με σκοπό την εύρυθμη και βέλτιστη  λειτουργία των δομών μας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds