ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Τη διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος”

By  | 

Τη διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης- Λυκόβρυσης Ασημίνα Αλεξάνδρου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 4/8/2022. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή, ενώ ο Δήμαρχος παρέδωσε στη διοικήτρια την ιστορική έκδοση που εξέδωσε o Δήμος, στην οποία παρουσιάζονται η ιστορία του, καθώς και των δύο δημοτικών του ενοτήτων.

          Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα τη διοικήτρια κυρία Αλεξάνδρου. Εξέφρασα τις ευχαριστίες μου στην ίδια, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό, στις άνδρες και τις γυναίκες του Αστυνομικού Τμήματος, καθώς παρά την έλλειψη δυναμικού προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Δήμος και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds