ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ:ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

By  | 

Στα χείλη μου έρχεται και φωλιάζει η λέξη »γιατί».

Πόσο μάταια μου φαίνονται όλα πια.

Τίποτα δε σε συντροφεύει.Καμία επιτυχία, καμία Επίδαυρος,κανένα »σπουδαία ηθοποιός»,κανένα χειροκρότημα τη δύσκολη ώρα.

Τη στιγμή αυτή του κινδύνου,την κορυφαία στιγμή της ζωής σου,καταλαβαίνεις πως αυτό που έχεις κερδίσει είναι η ανθρώπινη συμπαράσταση.

Για μένα ήταν αυτός ο άνθρωπος που δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα μου,που ήταν πιο μαζί μου απ’ όσο ήμουν εγώ με τον εαυτό μου.

Ο Κώστας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κερδίσει στη ζωή μου,η σχέση αυτή, μαζί βέβαια με το παιδί μου.Και εύχομαι σε κάθε άνθρωπονα βρει αυτό που βρήκα εγώ στη δύσκολη στιγμή.Τρία χρόνια ταλαιπωρούμαι με σοβαρό πρόβλημα στη υγεία μου.

Στις πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά.Άλλος ξορκίζει το κακό φωνάζοντας,άλλος βγάζοντας έξω την απελπισία του,άλλος σιωπώντας και μαχόμενος καρτερικά.Αυτή η τελευταία είναι η δική μου περίπτωση.Μαζί με την οικογένειά μουθα αγωνιστώ για την υγεία μου,για τη ζωή μου και για την επάνοδό μου στη σκηνή.

Θέλω να ζω με τους δικούς μου.

Θέλω να κάνω τη λατρεμένη μου δουλειά.

Θέλω να προσφέρω.Να αγαπώ και να με αγαπούν.

Δεν χάνονται αυτά.Δεν πρέπει να χαθούν.Δεν θέλω να χαθούν.Και πάντα θα ελπίζω.

Τζένη Καρέζη

Σαν σήμερα, πριν 30 χρόνια,έφυγε από τη ζωή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds