ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ LIVE ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

By  | 

Ο Άγγελος Ανδριανός μας προσκαλεί την πρώτη και τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα στην Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά, έναν καλαίσθητο χώρο που εδώ και χρόνια έχει γίνει το νέο μουσικό στέκι των βορείων προαστίων.
Ο Άγγελος Ανδριανός θα φέρει μαζί του τραγούδια που έχει αγαπήσει από παιδί και παρέα με την κιθάρα του και τον συνοδοιπόρο επί σκηνής Ματί Παλαιολόγο στο πιάνο, μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!


Από τα λαϊκά τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα και Σταύρου Κουγιουμτζή έως τις μπαλάντες των Γιάννη Σπανού, Μίμη Πλέσσα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και των αδερφών Κατσιμίχα ο Άγγελος Ανδριανός θα μας ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή του στο καλό ελληνικό τραγούδι.
Παράλληλα θα παρουσιάσει live και το τραγούδι του «Είναι κάτι βραδιές» σε στίχους του Δημήτρη Τανού και μουσική δική του! Μία ερωτική, δυναμική μπαλάντα που ήδη έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Ημέρες παραστάσεων: 21 Οκτωβρίου, 4 Νοεμβρίου, 18 Νοεμβρίου, 2 Δεκεμβρίου και 16 Δεκεμβρίου.

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Στην Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν. Κηφισιά , τηλ. 2106251732

https://www.youtube.com/channel/UCL7JVwU3JMglhG3f-eaPLsw

https://www.facebook.com/galeriedimiourgon

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds