ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Φιλοζωική συναυλία στο Πεδίον του Άρεως – Κυριακή 17 Οκτωβρίου: «Σκύλος στο δρόμο»

By  | 

Συναυλία

«ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Πεδίον του Άρεως

Την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου η καλλιτεχνική ομάδα «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» συστήνεται με την πρώτη της  μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και σε συνεργασία με την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Στόχος της ομάδας είναι να δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και να κυκλοφορήσει ένα c.d με το όνομα της, που το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του θα στηρίξει τους σκοπούς της Ομοσπονδίας και  θα ανακουφίσει τα αδέσποτα  του τόπου της.

Στη συναυλία η Ιωάννα Εμμανουήλ με τη συμμετοχή της Ρεγγίνας Αποστολάκου στο τραγούδι και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στα πλήκτρα καθώς και με τη Νεανική Χορωδία Αθηναϊκού Ωδείου, θα ερμηνεύσουν κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών, με τους στίχους των τραγουδιών στην πλειονότητα τους να παραπέμπουν στα ζώα συντροφιάς, ενώ θα ακουστούν, σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση, τραγούδια από την αναμενόμενη  δισκογραφική δουλειά, «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ», σε συνθέσεις των Γιώργου Κωνσταντινίδη και Ιωάννας Εμμανουήλ πάνω σε στίχους της Γιόλας Αργυροπούλου, με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να υπογράφει και την ενορχήστρωση των τραγουδιών και την Ιωάννα Εμμανουήλ να τα ερμηνεύει, τα οποία αναφέρονται σε πραγματικές ιστορίες του δρόμου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία παρουσιάζει εθελοντικά η ηθοποιός και ιδρύτρια της Γαϊδουροχώρας Τατιάνα Παπαμόσχου θα πραγματοποιηθεί Bazar βιβλίων ανάλογης θεματολογίας από τις εκδόσεις Άπαρσις ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα καθώς και να ενημερωθούν από μέλη της Π.Φ.Π.Ο για τις υποχρεώσεις του υπεύθυνου κηδεμόνα αλλά και τις αλλαγές που έφερε ο Νέος Νόμος για τα Ζώα Συντροφιάς.

Ο «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» είναι μια παράσταση που αυτοσαμποτάρεται. Επιθυμεί διακαώς να καταργηθεί και να μετονομαστεί σε «ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Αν η επιθυμία σε βρίσκει σύμφωνο ανυπομονούμε να τραγουδήσουμε μαζί!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Έναρξη: 18.30 / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπαίθριος χώρος του Πεδίου του Άρεως – Είσοδος

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds