ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Στο ρεσιτάλ τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη ο Δήμαρχος

By  | 

Στο ρεσιτάλ τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ “βραδιές πολιτισμού 2021” που διοργανώνει το ΠΕΑΠ στο Άλσος Βαρβαρέσου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Η Ελένη Βιτάλη μαζί με τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη ταξίδεψαν τους πολυάριθμους θεατές με τις μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Βιτάλη ζήτησε να τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στις βραδιές πολιτισμού μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές φωνές την Ελένη Βιτάλη. Ήταν μια συγκλονιστική βραδιά που ενθουσίασε το πολυάριθμό κοινό που βρέθηκε στο Άλσος Βαρβαρέσου, για την οποία ευχαριστούμε την κυρία Βιτάλη και τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Μετά από δύο δύσκολα χρόνια για τον πολιτισμό είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους συμπολίτες μας». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Μαντώ la bella Greca” και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου με τη «Μουσική Αίσθηση» του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Άλσος Βαρβαρέσου, ξεκινούν στις 20:30 και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds