ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Παρεμβάσεις στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης

By  | 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις  σε Δημοτικά Σχολεία των δύο ενοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Πιο συγκεκριμένα με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης, που περιλάμβαναν βαψίματα εσωτερικών χώρων, επισκευές σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σε τουαλέτες και άλλες εργασίες. Στο 2ο Λυκόβρυσης μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν και εποπτικά μέσα εικόνας και ήχου (projectors) σε όλες τις αίθουσες.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μάθησης για τους μαθητές και εργασίας και για τους εκπαιδευτικούς μας.

Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθούμε μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν σε επιδιορθώσεις στα σχολικά συγκροτήματα των δύο δημοτικών μας ενοτήτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Τσόλα και τα μέλη του ΔΣ της Επιτροπής για την προσπάθεια που καταβάλουν. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds