ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στο Δήμο Βριλησσίων

By  | 

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου στο Δήμο Βριλησσίων

Υπό την αυστηρή τήρηση των ενδεικνυόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, εορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Δήμο Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης μετά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. της Αναλήψεως, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων Ηρώων και ακολούθως έκανε την εξής δήλωση: «Με σεβασμό στους αγώνες των προγόνων μας αποτίουμε φόρο τιμής ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και καλούμαστε να επιδείξουμε ανάλογη «αρετή και τόλμη» ώστε να δώσουμε τη δική μας μάχη για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και χρόνια πολλά

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας &  Δια Βίου Μάθησης, κα Σοφία Χαντζάρα.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε η Εντεταλμένη Σύμβουλος κα Μαργαρίτα Βάρσου, ενώ στη δοξολογία παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο κ. Γιάννης Πισιμίσης επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Πνοή» και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τάσος Χρηστάκης, κ. Παναγιώτης Αναγνώστου και κ. Νικήτας Σταματελόπουλος. 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds