ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Φρέσκα ψάρια για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

By  | 


Φρέσκα ψάρια διανεμήθηκαν σε δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021.  Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν  συνολικά 15 κιβώτια σαρδέλες, που προέρχονται από δωρεά πολίτη, ο οποίος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.   

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: “Χάρη στις ευγενικές προσφορές πολιτών, συλλόγων και εταιρειών έχουμε τη δυνατότητα κατά καιρούς να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό. Έτσι συνέβη και με αυτή την προσφορά την τελευταία εβδομάδα πριν τη νηστεία της Σαρακοστής, που έδωσε τη δυνατότητα στους δικαιούχους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου να έχουν φρέσκα ψάρια στο σπίτι τους. Εύχομαι τέτοιες χειρονομίες να βρουν και άλλους μιμητές».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds