Δήμος Κηφισιάς

Αστρολογικά Νέα, 11-17 Ιανουαρίου

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας, είναι η Νέα Σελήνη.
Πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 7:00 π.μ. ώρα Αθήνας. Με τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω και το Μεσουράνημα στον Σκορπιό, ενεργοποιούνται τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως) του 2ου και 3ου δεκαημέρου, αλλά και τα Σταθερά (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος)  του 1ου δεκαημέρου.
Θα εστιάσουμε στο 1ο δεκαήμερο των Σταθερών.Βλέπουμε ότι πολλοί πλανήτες, συνδέονται με το τόξο των 90 μοιρών(τετράγωνο). Το πολλαπλό τετράγωνο, μας δείχνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος, για αξιοσημείωτες αναταραχές …κάθε τύπου. Ιδιαίτερη προσοχή, θα πρέπει να έχουν οι χώρες, που είχαν τηνΈκλειψη (14/12ορατή. Μια από τις χώρες αυτές , είναι και η Αμερική. 

Η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στο 3ο δεκαήμερο, του παρορμητικού Αιγόκερω. Δηλαδή στο ζώδιο, που σχετίζεται με την κοινωνία, αλλά και όλες τις θέσεις κλειδιά. Κάθε θέση κλειδί,  …αφορά την διαχείριση του Νόμου, αλλά και τη διαχείριση  του κράτους, σε ευρύτερη κλίμακα.

Όλοι, υποψιαζόμαστε, ότι αυτή η νέα Σελήνη (13/1), ενδέχεται και να κρύβει κάποιες έντονες αντιδράσεις. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και της Έριδας, …αλλά και τα ισχυρά τετράγωνα, (Δίας, Κρόνος, Ερμής, Άρης Ουρανός), θα είναι οι σημαντικότεροι λόγοι, για την πυροδότηση της ενέργειας αυτής. Ο νέος  Σεληνιακός κύκλος, θα έχει την  επίδραση του, μέχρι  και τις 11 Φεβρουαρίου του 2021.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί το 3ο σας δεκαήμερο. Η επίδραση του κυβερνήτη σας Άρη, εμπλέκεται σε σκληρές όψεις. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.  (Κυρίως στον τομέα της καριέρας, αλλά και της κοινωνικής σας εικόνας). Η Αφροδίτη, ενεργοποιεί το 1ο σας δεκαήμερο. Η θετική της όψη (τρίγωνο) με τον Άρη, δημιουργεί τις  προϋποθέσεις…, για ένα »κλίμα» ερωτικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, από το 1ο σας δεκαήμερο. Ο Άρης όμως, κάνει δύσκολες όψεις. Μπορεί να έχετε υψηλή ενέργεια, αλλά θα ήταν καλό, …να προσέξετε  τη διαχείρισή της. Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω, ενεργοποιεί το 3ο σας δεκαήμερο, και σας ενισχύει… με επιπρόσθετη δύναμη! Ενδέχεται, να βιώσετε σημαντικές αλλαγές.    

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, συμμετέχει σε δύσκολες όψεις. Όμως, το περιβάλλον του Υδροχόου, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία (για εσάς). Εύκολα μπαίνετε σε διάφορες συζητήσεις…, και είστε χαρούμενοι. Θα πρέπει όμως να ξέρετε, ότι η γνώμη σας μετράει πολύ. Επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις! Μην δυσκολέψετε τη ροή των γεγονότων. Κάποια από τα θέματα  … της συζήτησης, θα είναι περίεργα. Επικοινωνήστε, με σύνεση και με προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο σημαντικό στοιχείο των ημερών, θα είναι Νέα Σελήνη. Επηρεάζει (κυρίως) το 3ο σας δεκαήμερο. Προσέξτε τις βασικές σας κινήσεις. Ειδικά εκείνες, που έχουν να κάνουν, με τα θέματα των σχέσεων &τηςσυνεργασίας. Ο Άρης, θα βρίσκεται σε δυναμικές όψεις, και σας προειδοποιεί… για πιθανές εντάσεις…, με φίλους αλλά και με ομάδες ευρύτερα. Οι εντάσεις αυτές, ίσως επεκταθούν στον κοινωνικό σας περίγυρο. Να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο παρορμητικοί.

ΛΕΩΝ

Η ενεργοποίηση των Σταθερών του 1ου δεκαημέρου,  σας »ανοίγει» το έδαφος, …για πολλές, νέες και χρήσιμες πληροφορίες (που ενδέχεται να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες). Προσέξτε την πολεμοχαρή σας διάθεση, και δείτε τα πράγματα, μέσα από το φίλτρο του ώριμου παρατηρητή. Η Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί έναν κύκλο, που αφορά τα εργασιακά σας ζητήματα. Παράλληλα, αυτός ο κύκλος, »ανήκει» και στην καθημερινότητα σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ…!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, δημιουργεί τις συνθήκες για καλύτερη έκφραση. Έχετε την πεποίθηση, ότι όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Ο Ερμής στον Υδροχόο, συναντά(με τη όψη συνόδου), τον Δία και τον Κρόνο. Παράλληλα όμως, κοντράρεται με τον Άρη-Ουρανό από τον Ταύρο. Το κλίμα φαίνεται να είναι οξύμωρο. Νέες ιδέες, βρίσκονται στο προσκήνιο. Προγραμματίστε σωστά, και διεκδικήστε ότι έχει προτεραιότητα!

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου (και άρα και εσάς). Παράλληλα, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, »διψά» για ουσιαστικές σχέσεις και επαφές. Οι παράξενες συνθήκες που ζούμε, σας φέρνουν αντιμέτωπους με διάφορους και  έντονους προβληματισμούς. Δώστε (μεγάλη) προσοχή, στα άτομα που βρίσκονται στο οικείο σας περιβάλλον. Υπάρχει ο κίνδυνος … παρεξήγησης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όπως θα έχετε καταλάβει, ….το 1ο σας δεκαήμερο, θα είναι πολύ  ενεργό. Οι όψεις του κυβερνήτη σας Άρη, θα είναι στην  γραμμή. Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω, ενεργοποιείται από τον Κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Το τοπίο αλλάζει! Θα πρέπει να βρείτε σημαντικές λύσεις, αλλά και έναν τρόπο, καλύτερης…κατανόησης. Είναι σαν, ….να μετασχηματίζεται το περιβάλλον που ζείτε! Αναπτύξτε τη δυναμική σας διαίσθηση! Βρείτε τη λύση, σε συνέργεια με τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας, σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ερμή!  Από τη μία θα έχετε αστείρευτη όρεξη για συζητήσεις, και από την άλλη, το χιούμορ θα σας χαρίσει όμορφες και αστείες στιγμές. Παράλληλα όμως, η πίεση από τον Άρη Ουρανό(λόγω τετραγώνου),  ίσως σας τοποθετήσει και  κάποιες ανεδαφικές  ιδέες στο νου. Μην βιάζεστε! Δείτε τα πράγματα, γύρω από το φίλτρο της σφαιρικής ματιάς. Μπείτε στη θέση του άλλου και δείξτε… περισσότερη κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη από το 3ο σας δεκαήμερο, αλλά είστε και ο Ωροσκόπος της. Ίσως τώρα… θα καταλάβετε καλύτερα, πως οι κοινωνικές σας απαιτήσεις, θα έχουν και τις ανάλογες… υποχρεώσεις! Καλείστε να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, εμπλέκεται σε  όψεις σκληρές. Κρατήστε τη μέση οδό & προσπαθήστε να μην γίνετε (ή να είστε) ….οι σκληροί κριτές! Αφήστε τον χρόνο, …να σας δείξει τον δρόμο. Οδηγηθείτε …με βάση την εμπειρία σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη, γίνεται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς. (Δημιουργεί έντονο παρασκήνιο). Το σίγουρο είναι, ότι δεν γνωρίζετε τα πάντα. Άρα λοιπόν, θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις…! Αφήστε πρώτα, να έρθει ο μήνας των γενέθλιών σας. (Δεν αργεί όπως ξέρετε, είναι κοντά (19/1). Να είστε καλοί παρατηρητές…στα δρώμενα της εποχής. Οι ιδέες σας θα αποδώσουν καρπούς! 

ΙΧΘΥΣ

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, παραμένει σε όψη ταυ τετραγώνου, με τους δεσμούς (Νότιο & Βόρειοτης Σελήνης . Είναι δύσκολο να διαχωρίσει κανείς την αλήθεια, αλλά εσείς έχετε το αντίδοτο. Βοηθήστε με τον τρόπο που ξέρετε, και βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για εφαρμογή. Η Νέα Σελήνη, σας ενεργοποιεί… σε σημαντικό βαθμό! Ο (παραδοσιακός) Δίας, κινεί τις εξελίξεις της εποχής. Δείτε σφαιρικά, αφουγκραστείτε σωστά και συνθέστε την κατάλληλη εικόνα, που είναι για εσάς εφικτή! Καλή σας επιτυχία!

 Με Χαρά, 

για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds