ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

NTEIBINT MΠΟΟΥΙ

By  | 

Σαν σήμερα 10 Ιανουαρίου ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης σε όλο τον κόσμο πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Ήταν 69 ετών. Ακόμα και οι πιο στενοί του συνεργάτες δεν είχαν ιδέα ότι ήταν άρρωστος. Ήταν παντρεμένος με το διεθνές τοπ μόντελ Ιμάν από το 1992 με την οποία απέκτησαν μια κόρη 20 ετών σήμερα Ο Ντέιβιντ είχε ένα γιο ακόμη από προηγούμενο γάμο του και η Ιμάν άλλη μία κόρη).

Η ζωή του θρύλου του ροκ Ντέιβιντ Μπόουι σχετίζεται με την ερωτική ζωή του, τα έξαλλα πάρτι και τις εκκεντρικές εμφανίσεις του τις χρήσεις ουσιών και τις δηλώσεις του για τις προσωπικές του επιλογές δηλώνοντας ανά διαστήματα ομοφυλόφιλος, αμφιφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος. Το στιλ του ποτέ δεν ήταν γι’ αυτόν προϊόν της μόδας, αντιθέτως μάλιστα την απεχθάνονταν και γι αυτό ντυνόταν και μεταμορφωνόταν με δικό του τρόπο αναλόγως το τραγούδι που ερμήνευε και τον «ρόλο» που ενσάρκωνε. Ήταν αντισυμβατικός, απόμακρος και υπήρξε ο άνθρωπος με τα 1.000 διαφορετικά πρόσωπα. Παραμένει θρύλος και τα τραγούδια του θα ακούγονται για πολλά χρόνια ακόμη γιατί έχει γράψει ιστορία στην μουσική σκηνή.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds