Γειτονικοί Δήμοι

Διανεμήθηκαν μάσκες στα σχολεία όλων των βαθμίδων από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

By  | 

Στις σχολικές μονάδες της πόλης έχουν παραδοθεί από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης οι επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες που προορίζονται για τους μαθητές. Πιο συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή έχει παραδώσει συνολικά 4.370 μάσκες σε όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά, καθώς και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Πεύκης- Λυκόβρυσης. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπής έχει παραδώσει 4.320 μάσκες στα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση παράδοσης μασκών για όλα τα σχολεία της χώρας, που πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η Αυτοδιοίκηση έχει αναλάβει ένα σημαντικό μέρος της αντιμετώπισης της πανδημίας στη χώρα μας, λειτουργώντας υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΕΔΕ μας παρέδωσε μάσκες που καλύπτουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων των δύο δημοτικών μας ενοτήτων, τις οποίες διένειμαν οι δύο Σχολικές Επιτροπές. Βρίσκονται πλέον στα σχολεία και θα χρησιμοποιηθούν, όταν ξεκινήσει η επαναλειτουργία τους, ώστε να δοθούν στους μαθητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όσους από την Κοινωνική μας Υπηρεσία, τις Σχολικές Επιτροπές και τους εκπαιδευτικούς μας επιφορτίστηκαν με το καθήκον να φτάσουν και να αποθηκευτούν οι μάσκες στις σχολικές μονάδες».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds