Δήμος Κηφισιάς

Η ΦΩΝΗ

By  | 

Γράφει: η Χριστίνα Άννα Φωτιάδη

Η κ. Αναστασία Μαλανδρενιώτη, εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης και ευαισθητοποιημένη στο θέμα των ζώων,έχοντας λάβει και ανάλογη εκπαίδευση, μετά από πολλή δουλειά δύο ετών, ετοίμασε με τους μαθητές της, για τον διαγωνισμό »Ταινία μικρού μήκους», τη ΦΩΝΗ, με θέμα τη φιλοζωία και την ενσυναίσθηση κατά της βίας των ζώων. Νιώθω πολύ τυχερή που τα παιδιά μου, την έχουν δασκάλα..

Υπόθεση: Τα ζώα καλούνται να παρευρεθούν στο δικαστήριο για να ακουστεί η φωνή τους, να μιλήσουν για όλα εκείνα που τα βασανίζουν. Απέναντί τους στη θέση του κατηγορούμενου βρίσκονται όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που τα έχουν κακοποιήσει, ταλαιπωρήσει και αδικήσει.

Μπορείτε να δείτε την ταινία:https://www.youtube.com/watch?v=vDleDwgLGTg

κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΩΤΗ

Λίγα λόγια για την κ. Μαλανδρενιώτη:

Η Αναστασία Μαλανδρενιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στο σχολείο Λεόντειος Σχολή Αθηνών,του οποίου είναι και απόφοιτος.

* Για τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου έχει εξασφαλιστεί ειδική άδεια, τόσο από τη δημιουργό όσο και από το σχολείο και απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση, λόγω ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds