Γειτονικοί Δήμοι

Παρεμβάσεις στην Παιδική Χαρά του Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη

By  | 

Παρεμβάσεις στην Παιδική Χαρά του Αγίου Παντελεήμονα”

Λάμπει από κάθε άποψη η Παιδική Χαρά, που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη. Συνεργεία του Δήμου, προχώρησαν στον εξωραϊσμό του χώρου, στην αφαίρεση γκράφιτι από τα παιχνίδια και τα τοιχία και στην αποκατάσταση του συστήματος αυτόματου ποτίσματος. Επίσης τοποθετήθηκε φωτισμός με φωτιστικά led, προκειμένου η Παιδική Χαρά να λάμπει και όταν πέφτει το σκοτάδι.

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τη χρονιά που τελειώνει ρίξαμε το βάρος μας στην καθημερινότητα. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας τα συνεργεία του Δήμου μας προχώρησαν σε παρεμβάσεις στην Παιδική Χαρά του Αγίου Παντελεήμονα. Το 2021 θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς με σκοπό να ομορφαίνουμε καθημερινά την πόλη μας».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds