Δήμος Κηφισιάς

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Τετάρτη 6/1/2021 και ώρα 7.30

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Στη δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. 

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κηφισιάς , δίνει τη δυνατότητα, σε όσους πιστούς το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς στις 7.30 το πρωί.

Η διαδικτυακή μετάδοση θα γίνει μέσω του portal του Δήμου Κηφισιάς και στο κανάλι μας στο YouTube, με την τεχνική υποστήριξη της HELLASNEWS.

Για τη διαδικασία της αναμετάδοσης τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds