Δήμος Κηφισιάς

Συλλυπητήρια του Δήμου Κηφισιάς για το θάνατο του Αυτοδιοικητικού Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του αγαπητού Κηφισιώτη επί δεκαετίες Αυτοδιοικητικού- Επιχειρηματία,  Τηλέμαχου Τσιλιγκίρη.

Ο  Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης εκλεγόταν από το 1974 έως και το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων (Ανθοκομική Έκθεση, Δημοτική Αστυνομία κα.). Ήταν βαθύς γνώστης των θεμάτων του Δήμου Κηφισιάς και κατά την  ενασχόλησή του  με τα κοινά εξυπηρετούσε με ενδιαφέρον τους πολίτες. Υπηρέτησε τον Δήμο μας με ήθος, ανιδιοτέλεια και βούληση προσφοράς. Σημαντική η συμβολή του στην επίλυση θεμάτων που αφορούσαν στην Κάτω Κηφισιά. Έχαιρε ιδιαίτερης αγάπης και εκτίμησης από τους πολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου.

Το όνομα του ήταν συνδεδεμένο και με την επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης μας. Ο εκλιπών διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση εστίασης την οποία έχουν επεκτείνει τα παιδιά του, Γιώργος και Κώστας.  Την πορεία της προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση συνεχίζει σήμερα ο γιος του, Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τσιλιγκίρης.

Τα τελευταία χρόνια, του είχε προταθεί από την Διοίκηση να βραβευθεί για την προσφορά του και είχε αρνηθεί λόγω της σεμνότητάς του. Ο Δήμος Κηφισιάς προτίθεται να δώσει το όνομα του σε κοινωφελή χώρο του.

Στους οικείους του εκφράζουμε όλη μας τη συμπαράσταση και στον σημαντικό εκλιπόντα τον βαθύτατο σεβασμό μας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds