Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: ΟΧΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/7

By  | 

Σύντομα και πάλι όλος ο στόλος των οχημάτων αποκομιδής ογκωδών σε πλήρη λειτουργία.Παρακαλούμε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου να μην εξάγονται ογκώδη αντικείμενα στις οδούς της πόλης.

Λόγω της σοβαρής βλάβης του οχήματος συλλογής ογκωδών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και συνεπώς της καθυστέρησης στην αποκομιδή που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επισκευής του συγκεκριμένου οχήματος ολοκληρώνεται άμεσα (αρχές επόμενης εβδομάδας), οπότε όλος ο στόλος των οχημάτων μας θα είναι διαθέσιμος και πάλι για την συλλογή των ογκωδών.

Παρά τις δυσκολίες, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος καθημερινά αγωνίζονται να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή και για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζουμε ότι:
-Δεν βάζουμε στους απλούς κάδους μπάζα, οικοδομικά υλικά και άλλα ογκώδη.
-Ελαχιστοποιούμε τον όγκο όσο είναι δυνατό
-Ενημερώνουμε τηλεφωνικά την Υπηρεσία ώστε να υπάρξει άμεσα προγραμματισμός για την περισυλλογή των αντικειμένων που απορρίπτουμε.
-Φροντίζουμε τα αντικείμενα που αφήνουμε να μην εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για την προστασία της δημόσιας υγείας και της καλαίσθητης εικόνας της πόλης μας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds