Γειτονικοί Δήμοι

Τη Λουκία Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος

By  | 

Την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο  Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου του 2020. Η κυρία Κεφαλογιάννη μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και παρέδωσε ένα σημειωματάριο ως αναμνηστικό δώρο εκ μέρους του στον Δήμαρχο.

Ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του και έκανε την εξής δήλωση: «Είχα τη χαρά να υποδεχτώ σήμερα την κυρία Κεφαλογιάννη, που μου μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά οι Δήμοι, οι Περιφέρειες και τα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης δουλέψαμε υπό πρωτόγνωρες συνθήκες και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Την χρονιά που ξεκινά μέσα από τη συνεργασία μας, Δήμοι και Περιφέρεια, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα προς όφελος των πολιτών της Αττικής».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds