ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζεται και την Πρωτοχρονιά το πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline»

By  | 

Συνεχίζεται και την Πρωτοχρονιά το πρόγραμμα των Online μεταδόσεων από την Περιφέρεια Αττικής.

Από τις 11 το πρωί της πρώτης ημέρας του χρόνου παραμύθια αλλά και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά καθώς και συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες στις 9:30 το βράδυ συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής που φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, που όλοι βιώνουμε, δεν θα μπορούσε παρά να συμβάλει ώστε αυτές οι γιορτές να έχουν το φως και τη μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι. Γι’ αυτό η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition.

Χριστούγεννα ONline με την Περιφέρεια Αττικής», μία πρωτοβουλία  του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη για ένα ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα,σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα.

Η μεγάλη απήχηση που είχαν οι Online μεταδόσεις από την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου που ξεκίνησαν, συνεχίζονται μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ σε ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με την Περιφέρεια Αττικής να έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – στην επίσημη σελίδα της στο Facebookhttps://www.facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwnόπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds