Δήμος Κηφισιάς

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων στον Τροχονόμο Κηφισιάς

By  | 

Το παραδοσιακό «βαρέλι» του τροχονόμου κόσμησε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 την πλατεία Πλατάνου με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο να προσφέρουν στον τροχονόμο τα καθιερωμένα δώρα μαζί με τις ευχές τους για Καλή Χρονιά με Υγεία κι Ασφάλεια.

Στην Πλατεία Πλατάνου παραβρέθηκαν επίσης ο ειδικός σύμβουλος για θέματα Ασφάλειας, αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Β.Α. Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίτζας, ο Διευθυντής της ΥΑΒΑ, Α/Δντης Ιωάννης Λιανουδάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τροχαίας ΒΑ Α/Υποδιευθυντής, Παντελής Αναστασόπουλος, η Διοικήτρια του Α.Τ. Κηφισιάς Α/Υποδιευθύντρια Χρυσούλα Μπακού και ο Υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς Κωνσταντίνος Μιχάλης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds