Γειτονικοί Δήμοι

Μήνυμα Δημάρχου για το Νέο Έτος

By  | 


O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης στέλνει το παρακάτω μήνυμα για τη νέα χρονιά:

«Η χρονιά που τελειώνει ήταν δύσκολη για όλη την υφήλιο. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας.

Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες ικανοποιώντας τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας και επιτελώντας το έργο μας. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στον Δήμο και τους αιρετούς, τους εργαζόμενους στα Νομικά του Πρόσωπα και τις διοικήσεις τους, που υπερέβαλαν εαυτούς αυτή τη χρονιά.

Το 2021 που ξεκινά, είναι μια χρονιά ελπίδας ότι με τη βοήθεια της επιστήμης, αλλά και με την συνεπή τήρηση των μέτρων από όλους μας θα μπορέσουμε να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Εμείς στον Δήμο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να βελτιωνόμαστε, ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποδοτικότεροι.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε οικογένεια και σε κάθε πολίτη της Λυκόβρυσης και της Πεύκης:  Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα, Αισιοδοξία!»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds