Γειτονικοί Δήμοι

Eπίσκεψη του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Π.Ιωάννου με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων Ν.Μακρόπουλο

By  | 

Συνεχίζοντας την δράση του στα πλαίσια των καθηκόντων του για τις Δημόσιες Σχέσεις και την Επιχειρηματικότητα, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου επισκέφθηκε χθες, 29 Δεκεμβρίου 2020, τον αντίστοιχο Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλαο Μακρόπουλο, Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν από τον Δήμο Αθηναίων και οι κ.κ. Παναγιώτης Τσιρώνης (Διευθυντής του Γραφείου του Αντιδημάρχου) και Σπυρίδων Μαυρόγαλος (πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής  και τώρα ειδικός συνεργάτης του Αντιδημάρχου κ. Μακροπούλου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα προώθησης της Επιχειρηματικότητας και άλλα αυτοδιοικητικά θέματα, βέλτιστες πρακτικές και ανταλλαγή εμπειριών, ενώ συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συνάντηση στις αρχές του νέου έτους 2021.

Η ιδιαίτερα εποικοδομητική και εγκάρδια συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών για την νέα χρονιά. 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds