Δήμος Κηφισιάς

Παραδοσιακά κάλαντα Ικαρίας και Κρήτης

By  | 

Τα παραδοσιακά κάλαντα από την Ικαρία και την Κρήτη ‘συναντήθηκαν’ με τα ‘διαφορετικά’ Χριστούγεννα του 2020 στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος».

Οι ευχές του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου γεμάτες από αισιοδοξία και ελπίδα για τη νέα χρονιά, συνοδεύτηκαν από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία μας μετέφερε νοερά στις παραδόσεις μας, στα κάλαντα όπως τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα στην Ικαρία και στην Κρήτη.

Οι δημότες μας επί σειρά ετών είχαν την τύχη να καθοδηγούνται από τις άξιες καθηγήτριες των παραδοσιακών χορών Δέσποινα Σκέρλου και Κατερίνα Τσιάμα, οι οποίες παραμένουν πάντα κοντά μας, δίνοντας νότες αισιοδοξίας και προσδοκώντας πως πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα αφήνοντας πίσω μας την δοκιμασία της πανδημίας.

Όμορφες στιγμές από ωραίους καλλιτέχνες στη σελίδα facebook του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Δείτε το σχετικό video:
https://www.facebook.com/kifissia.gr/videos/1267713633604482

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds