Γειτονικοί Δήμοι

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών από το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη

By  | 

Στη βράβευση μαθητών και μαθητριών που αρίστευσαν στα σχολεία τους κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προχώρησε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης. Ο κ.Καλαφατέλης παρέδωσε στους 5 από τους 8 μαθητές που μπόρεσαν να προσέλθουν στο Δημαρχείο από ένα τάμπλετ, χορηγίας του επίτιμου Δημότη Διονύσου κ.Αθανάσιου Μαρτίνου, και έναν τιμητικό έπαινο. Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τα παιδιά για την επιτυχία ενώ τους ευχήθηκε να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν βάλει αλλά και να μπορέσουν κάποια στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες στο Δήμο Διονύσου και τους κατοίκους του.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν ήταν από 8 σχολεία του Δήμου και συγκεκριμένα τα Λύκεια Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς, Διονύσου, Κρυονερίου, το ΕΠΑΛ Διονύσου «Ζήνων», την «Ώθηση» και το «Αρσάκειο».

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων της πανδημίας φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης του συνόλου των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds