Δήμος Κηφισιάς

Χάλκινο βραβείο έλαβε το ΓΟNΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» για τα 33 χρόνια της υπηρεσίας «Κατ΄οικον νοσηλείας»

By  | 

Χάλκινο βραβείο έλαβε το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στην κατηγορία «Κοινωνική Ευαισθησία» για τα 33 χρόνια της υπηρεσίας «Κατ΄οικον νοσηλείας», στα βραβεία Healthcare Business Awards 2020, τα οποία οργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά, από την Boussias Communications και το Health Daily.
Η υπηρεσία Κατ΄οίκον νοσηλεία του ΓΟΝΚ «Άγιοι Ανάργυροι» λειτουργεί έχοντας διανύσει μια πετυχημένη πορεία 33 ετών με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων φροντίδων και υπηρεσιών σε άτομα που πάσχουν από μακροχρόνιες παθήσεις, κακοήθεις νεοπλασίες και αναπηρίες.
Η Κατ οίκον νοσηλεία παρέχει Ιατρονοσηλευτική, μετανοσοκομειακή φροντίδα και ενημερώνει – επιμορφώνει τους ασθενείς και τους φροντιστές.
Πολλά συγχαρητήρια στους ιατρούς και τους νοσηλευτές.
Ο θεσμός Healthcare Business Awards 2020 επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds