Γειτονικοί Δήμοι

Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας του Δήμου Διονύσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» με την Καθηγήτρια Άννα Μαρκοπούλου

By  | 

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας από την Καθηγήτρια κα Άννα Μαρκοπούλου (το 3ο κατά σειρά για φέτος, καθώς τα 2 πρώτα ήταν δοκιμαστικά) με Θέμα:

«Ο Κρατύλος του Πλάτωνα, Περί Ονομάτων Ορθότητος» Διάλεξη με ανάλυση αρχαίου κειμένου και κατόπιν ερωτήσεις – επεξηγήσεις».

Τα σεμινάρια συνεχίζονται με επιτυχία, για 9η συνεχή χρονιά, με συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιούνται, εκτός απροόπτου, κάθε δεύτερη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι η κ.Άννα Μαρκοπούλου, Δρ. των Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, πραγματοποιεί το σεμινάριο αμισθί.

Υπεύθυνη από πλευράς του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» είναι η Πρόεδρος κ.Άννα Γρώππα-Στασινοπούλου, ενώ διαχειρίστρια του ZOOM Meeting, για την διαδικτυακή μετάδοση του σεμιναρίου, είναι η κ. Αναστασία Στασινοπούλου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το σεμινάριο μπορούν να συνδεθούν με το πρόγραμμα ZOOM επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, πατώντας JOINMEETING: https://us02web.zoom.us/j/89309967375?pwd=OURqWUUrMmdFeFczYmQ1QmltTVJxZz09

Meeting ID: 893 0996 7375

Passcode: filosofia

Παρακαλούνται ακόμη όλοι οι συμμετέχοντες να γράφουν το ονοματεπώνυμό τους κατά την είσοδο στην εφαρμογή στο πεδίο NAME.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds