ΒΙΒΛΙΟ

Show Business

By  | 

Συγγραφείς: Ανδρέας Θωμόπουλος, Πολυχρόνης Κουτσάκης

Υπάρχει ένας χώρος όπου οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι συνυπάρχουν με τους μεγαλύτερους απατεώνες. Οι πιο αθώοι γκριζάρουν δίπλα στους πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Καλώς ήρθατε στη Show Business.

Αθήνα, 2011: Η νεαρή Μελίνα περνάει από γραπτή συνέντευξη για να εργαστεί σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία. Προκειμένου να εντυπωσιάσει τον διάσημο επικεφαλής της εταιρείας, Άλεξ Ράνθο, καταστρώνει στο χαρτί ένα εξωφρενικό διαφημιστικό σχέδιο. Λος Άντζελες, 2019: Ο Τζακ Κουίν, πρώην μεγάλος χολλυγουντιανός σταρ, προσπαθεί να βρει έναν ρόλο για να ξαναφτιάξει την καριέρα του. Ασκεί μεγάλη πίεση στον ατζέντη του, κι εκείνος τότε αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον παλιόφιλό του Άλεξ Ράνθο, που πλέον ζει στην Ελλάδα. Ο Άλεξ, ερωτευμένος με τη Μελίνα και παθιασμένος με την έξαψη της αδρεναλίνης που του προκαλεί η δουλειά του, θυμάται το προ οκταετίας επικίνδυνο σχέδιο της Μελίνας και αποφασίζει να το εφαρμόσει. Το θρίλερ έχει μόλις αρχίσει.

Ο Ανδρέας Θωμόπουλος είναι σκηνοθέτης (σινεμά: Ο ασυμβίβαστος, Ένα γελαστό απόγευμα, Αλδεβαράν, Dharma Blues, Ρεπόρτερ κ.ά., τηλεόραση: Στο κάμπινγκ, Μη φοβάσαι τη φωτιά, Μικρές αγγελίες, Ρακοσυλλέκτες, Ερασιτέχνης άνθρωπος κ.ά.). Έχει επίσης γράψει τραγούδια (ανάμεσά τους το «Να μ’ αγαπάς»), ποιήματα και θεατρικά έργα που έχουν ανέβει στο Εθνικό Θέατρο. Έχει τιμηθεί τρεις φορές με το Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για τα έργα του Τα παιδιά του Κάιν, Αρσενικό-Θηλυκό, Απ’ έξω.

Ο Πολυχρόνης Κουτσάκης γράφει μυθιστορήματα και θεατρικά έργα. Η σειρά των αστυνομικών μυθιστορημάτων του (Αθηναϊκό μπλουζ, Baby Blue) με πρωταγωνιστή τον Στράτο Γαζή εκδίδεται ταυτόχρονα στην Ελλάδα (Εκδόσεις Πατάκη), στις ΗΠΑ, στην Αγγλία και στην Αυστραλία (εκδόσεις Bitter Lemon Press). Έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο Εφηβικού-Νεανικού Βιβλίου για το μυθιστόρημά του Μια ανάσα μόνο (το δεύτερο βιβλίο της «Τριλογίας της Κρήτης») και δύο φορές με το Κρατικό Βραβείο Θεατρικού Έργου για τα έργα του Όταν ήταν ευτυχισμένος και Σύστημα Ρολόι. H ιστοσελίδα του είναι http://www.polkoutsakis.com

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds