Γειτονικοί Δήμοι

Η ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ» ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ»ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ & ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ.

By  | 

Αγαπητές /οί συναπόφοιτες/οι,

Με πολλή χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το φετινό μας χριστουγεννιάτικο, φιλανθρωπικό παζάρι θα γίνει –σε πείσμα των καιρών- το Σάββατο 19/12/20!

Ένα παζάρι διαφορετικό από όλα τα άλλα, των προηγούμενων ετών, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε, αλλά με το ίδιο ζεστές τις καρδιές, πρόθυμες για ακόμα μια φορά να σκύψουν πάνω απ’ τον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη και περιμένει από εμάς! Ας είμαστε και φέτος κοντά σε εκείνους που μας χρειάζονται με έναν γλυκό λόγο, συμπονετικό, που θα συνοδεύεται από ό,τι έχει τη δυνατότητα ο καθένας μας να προσφέρει. Στο πνεύμα αυτό, λοιπόν, διοργανώνουμε φέτος μια διαδικτυακή «Δράση Αγάπης», με αποδέκτες τα Σωματεία ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και ΕΛΕΠΑΠ. Θα ανταλλάξουμε ευχές και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ένα sms αγάπης για τους συνανθρώπους μας.Συγκεκριμένα:

1. ΜΕ THN ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS: ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΣΤΟ 19828.Χρέωση €2,48 ανά SMS (συμπ ΦΠΑ)

2. ΜΕ THN ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS: ΕΛΕΠΑΠ ΣΤΟ 19811.Χρέωση €2,46 ανά SMS (συμπ ΦΠΑ)

Θέλουμε την συμμετοχή σας, το κέφι και την αισιοδοξία σας, με ένα μικρό βιντεάκι που θα μας αποστείλετε με ευχές, αναμνήσεις, χαμόγελο και πολλή αγάπη!Προτείνουμε το video σας να είναι ως εξής, χωρίς να αποκλείουμε τις δικές σας σκηνοθετικές πρωτοβουλίες:

– Να έχει διάρκεια μέχρι ένα λεπτό αν πρωταγωνιστεί ένα πρόσωπο. Αν είστε περισσότεροι από ένας, να αναλογεί έως ένα λεπτό στον καθένα.

– Να ευχηθείτε για τις Άγιες Μέρες, με πίστη και ελπίδα για την χρονιά που έρχεται- Να θυμηθείτε αναμνήσεις από τα δικά σας μαθητικά χρόνια και τα παλαιότερα παζάρια

– Να ενθαρρύνετε τους δέκτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Σχολείου μας

– Να διατυπώσετε μια δική σας ευχή στο πνεύμα των Χριστουγέννων

– Το βίντεο που θα γυρίσετε, πρέπει να έχει υψηλή ευκρίνεια, γι αυτό επιστρατεύστε κάποιον που μπορεί να χειριστεί σωστά την κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου, αν δεν το κάνετε εσείς οι ίδιοι. Έτσι δε θα χρειαστεί να παρέμβουμε στο μοντάζ με φόβο να χαθεί κάτι από αυτά που θα θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο που θα μας παρακολουθεί ζωντανά.

– Το βίντεο θα το στείλετε στην παρακάτω διεύθυνση:

«d. karavasilis@stjoseph.gr» μέχρι την Παρασκευή, 11/12/20, προκειμένου η ΙΤ Ομάδα μας να διαχειριστεί το υλικό έγκαιρα.Σας ευχαριστούμε θερμά που θα είστε δίπλα μας και αυτή τη χρονιά! Προσδοκία όλων μας είναι του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί στο Σχολείο μας, μια μεγάλη αγκαλιά!Καλές γιορτές με υγεία, πίστη, υπομονή, αισιοδοξία και πολλή αγάπη!

Καλά Χριστούγεννα!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds