Γειτονικοί Δήμοι

Σε 24ωρη επιχειρησιακή ετοιμότητα οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου για τα φαινόμενα κακοκαιρίας

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα αποτελούν επιτακτική ανάγκη για το Μαρούσι – Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας και να  μην θέτουν εαυτόν σε κίνδυνο»

Σε 24ωρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου για τα φαινόμενα κακοκαιρίας. Με τις οδηγίες του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου οι αρμόδιες Διευθύνσεις εκτελούν τις απαραίτητες – προληπτικές αλλά και κατόπιν κλήσης – εργασίες όπως κλαδέματα, καθαρισμούς φρεατίων και συνδρομή σε πολίτες όπου και όταν ζητηθεί και πάντα σε συνεργασία με τις δυνάμεις Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για το θέμα αυτό δηλώνει: «Ο Δήμος μας επιχειρεί σε 24ωρη βάση. Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας και Πρασίνου και τους Εθελοντές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και βάζουν πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Κάθε φορά που το Μαρούσι πλήττεται από έντονες βροχοπτώσεις αναδύεται ως επιτακτική ανάγκη η καλύτερη οχύρωση που συνδέεται με τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα. Καθημερινά διεκδικούμε την ένταξη νέων τέτοιων έργων αλλά και την ταχύτερη εκτέλεση όσων βρίσκονται σε εξέλιξη και που λόγω διατομής των απαραίτητων αγωγών και της σχετικής νομοθεσίας δεν μπορούν να εκτελεστούν από τον Δήμο μας. Από την άλλη είναι σημαντικό, τις στιγμές των έντονων καιρικών φαινομένων, οι πολίτες να ακολουθούν τις συστάσεις της πολιτικής προστασίας, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να  μην θέτουν εαυτόν σε κίνδυνο προσπαθώντας να επέμβουν σε σημεία για τα οποία αποκλειστικά αρμόδιοι είναι ο Δήμος και κρατικοί φορείς. Στη Γραμμή Δημότη 15321 είναι σημείο τηλεφωνικής αναφοράς  ».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds