Θέατρο

Ο Καρυοθραύστης online

By  | 

Ο Καρυοθραύστης online!

Ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι βασισμένο στην ιστορία «Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών»του Amadeus Hoffmann, ζωντανεύουν η Ειρήνη Νικολακοπούλου και ο Θωμάς Μπέλτσιος με μουσικούς βοηθούς βιολί, ηλεκτρική κιθάρα, μικρά κρουστά και πνευστά όργανα. Mια διαδικτυακή παράσταση σε συνεργασία με τη ‘’Συμμορία του Ήλιου’’. Η αφήγηση γίνεται παιχνίδι και το παιχνίδι μουσική! Ο λόγος μπαίνει μέσα στις μελωδίες του Τσαϊκόφσκι κι αυτές με τη σειρά τους γίνονται τραγούδια γιορτινά! Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τα παιχνίδια θα ζωντανέψουν και τα παιδιά μαζί με τον Καρυοθραύστη θα παλέψουν με τον Βασιλιά των Ποντικών. Μετά από πολλές περιπέτειες, θα περάσουμε από τη Χώρα των ζαχαρωτών, θα συναντήσουμε τη βασίλισσα του Χιονιού και θα βρούμε το μαγικό σπαθί. Όμως στο τέλος θα ζήσουμε όλοι μαζί στη Χώρα των παιχνιδιών ή στη Χώρα των ανθρώπων; Τα παιδιά γίνονται οι ήρωες του παραμυθιού και μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους συμβάλλουν και τα ίδια στη διαμόρφωση της ιστορίας. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τα μουσικά όργανα και παράλληλα θα εξερευνήσουν τη μελωδία και τον ρυθμό στο σώμα και τη φωνή τους μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό και τραγούδι που γίνονται ένα με την ιστορία.

Πληροφορίες παράστασης:

Αφήγηση, βιολί: Ειρήνη Νικολακοπούλου

Κιθάρα: Θωμάς Μπέλτσιος

Σχέδιο αφίσας: Δημήτρης Λειβαδιώτης

Bίντεο παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=VZVEtk_02IAΕvent facebook :https://www.facebook.com/events/212623787071167?event_time_id=212623787071167

Ηλικίες: 4+

Διάρκεια: 50’

Πότε: Σάββατα 19 και 26 Δεκεμβρίου 2020, ώρα: 18:00

Πού: Στο σπίτι μας μέσω της πλατφόρμας zoom!

Συμμετοχή: 6 € ανά παιδί

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds