Γειτονικοί Δήμοι

«Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας» – 4η ψηφιακή ομιλία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης: – Πέμπτη 10/12 – 19:00μμ

By  | 

Η ψυχική ανθεκτικότητα δεν είναι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο κανείς γεννιέται. Είναι η εμπειρία της δυσκολίας απέναντι σε κάθε δοκιμασία και πρόκληση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, που γεννά την επιμονή και την γενναιότητα. Ποτέ δεν ξέρουμε στ’ αλήθεια πόσο δυνατοί είμαστε αν δεν δοκιμαστούμε, και ποτέ δεν ξέρουμε πόσο ενωμένοι είμαστε αν δεν μοιραστούμε έμπρακτα το μήνυμα της προσπάθειας αλλά και της υποστήριξης. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα απαιτητικό και επίπονο μονοπάτι με στερήσεις και σκληρό αγώνα, που όμως δίνει το μήνυμα  πως νίκη είναι η ίδια η απόφαση να μην παραιτούμαστε μπροστά στα εμπόδια.

Την Πέμπτη 10/12/2020 στις 19:00μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία μέσω webex με θέμα: «Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Την ομιλία θα πλαισιώσουν οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Δημήτρης Κάζαγλης, Ομοσπονδιακός Προπονητής ξιφασκίας με αμαξίδιο και Βασίλης Ντούνης, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο και συνοδοιπόρος του Παναγιώτη Τριανταφύλλου στον αγωνιστικό Παραολυμπιακό στίβο.

Δηλώσεις συμμετοχής για σύνδεση την ημέρα της Ομιλίας, στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds