ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-ΤΑ ΖΩΔΙΑ

By  | 

γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Βρισκόμαστε στην επιρροή της (Ηλιακής) Έκλειψης. Η νέα Σελήνη, πραγματοποιείται  στο 3ο δεκαήμερο των μεταβλητών. Επηρεάζει κάθε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη, ή οποιοδήποτε σημείο & οίκο, από την 20η έως και την 26η μοίρα.  Επίσης (λόγω αντισκοιάς), την 7η προς 8η μοίρα Καρκίνου-Αιγόκερω.

Η τελευταία έκλειψη του 2020, τονίζει το ΄΄κλίμα΄΄ της μπερδεμένης, παραπλανητικής και όχι λογικής κατάστασης…, που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα. Η δυναμική επίδραση του Ποσειδώνα, ίσως να προκαλέσει και κάποια έντονα καιρικά φαινόμενα. Προσοχή χρειάζεται,σε ότι έχει σχέση με το νερό (βροχή-πλημμύρες-κατολισθήσεις). Επηρεάζεται το περιβάλλον, το υπέδαφος, αλλά και η χημεία, σε επιστημονικό… βιολογικό και σωματικό επίπεδο!   

Από άποψη συζητήσεων και διαπροσωπικών σχέσεων, …χρειάζεται προσοχή. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σε κάθε επίπεδο, γίνονται ιδιαίτερα δύσκολες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πνεύμα συζήτησης, …και το μήνυμα, θα είναι και πάλι διπλό, τριπλό, ή ακόμη και τετραπλό. (ας είμαστε …κατάλληλα προετοιμασμένοι).

Η συμμετοχή του Ερμή, σχηματίζει την όψη αντίθεσης και συνόδου. (Με τα Φώτα και τους δεσμούς της Σελήνης). Παράλληλα, σχηματίζει ένα πανίσχυρο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η επιρροή του, κινείται προς κάθε κατεύθυνση. (Η παγκόσμια σκακιέρα, μοιάζει να έχει χάσει… ή έστω, ψάχνει…, τον προσανατολισμό και τον στόχο της….). Τι σημαίνει αυτό; Θα το δούμε (να ξεδιπλώνεται) μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021 (απόηχος-έκλειψης). 

Ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, και βοηθάει λίγο (κάπως) τα πράγματα. Τα πάντα όμως, θα εξαρτηθούν από τα αντακλαστικά, ή από την προεργασία που έχετε κάνει (σε κάθε περίπτωση).   

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενισχύει …τα πάθη. Παράλληλα όμως, κινεί τα νήματα σε οικονομικές υποθέσεις, που μάλλον, …θα βρεθούν και κάποιες προσωρινές λύσεις- διέξοδος.

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μας προσανατολίζει και μας δίνει ενέργεια, για διάφορους (παλαιότερους ή νεότερους) στόχους. Θα έχουμε όμως τα κατάλληλα κίνητρα;  Θα είναι όλα όπως φαίνονται (ότι είναι);  Ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Και γιαυτό, χρειάζεται προσοχή!

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε λίγο φουριόζοι. Θέλετε να κάνετε πολλά και διάφορα…! Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, μέχρι και τις 6 Γενάρη. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, …γιατί θα σας διαψεύσουν τα γεγονότα. Εκμεταλευτείτε την ενέργειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκεφθείτε καλά…και μπείτε στη θέση σας. Όλα έχουν το χρόνο τους!  

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, παραμένει στον Σκορπιό. Επηρεάζει το 3ο σας δεκαήμερο. Κάνετε  σκέψεις, για τον τομέα των σχέσεων. Επίσης, θα έχετε και κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες. Ίσως να προσπαθήσετε να βρείτε …και λύσεις. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα (από το παρελθόν), θα έρθουν κοντά σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σας είναι ιδιαίτερα ενεργές. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, συμμετέχει στην Ηλιακή Έκλειψη. (Σχηματίζει ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα). Επικεντρωθείτε σε πνευματικά θέματα… και θα έχετε…ένα καλό αποτέλεσμα. Προσοχή σε ότι μοιάζει υπέροχο και μοναδικό. Υπάρχει ο κίνδυνος για παρανοήσεις… και διπλά μηνύματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, είναι λίγο άβολη για εσάς. Επιστρατεύστε το ένστικτό σας. (Θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται). Προσέξτε όμως, τα θέματα της επικοινωνίας. Ίσως βγάλετε κάποιο λάθος συμπέρασμα. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας και δείτε με βάση… τις αρχικές σας προτεραιότητές. Επικεντρωθείτε σε καθημερινά θέματα.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, συμμετέχει και πάλι στην πρώτη γραμμή. Η ολική Έκλειψη, γίνεται στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη. Η δημιουργική σας δύναμη, δεν βρίσκει το …κατάλληλο έδαφος. Κάποιες φορές, καλούμαστε να ακολουθήσουμε τις συνθήκες. Για την ώρα, επικεντρωθείτε στο οικείο σας περιβάλλον. Ρυθμίστε παλιές εκκρεμότητες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στον Τοξότη. Η συνέργεια με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιεί το 2ο (τελευταίες μοίρες) και το 3ο σας δεκαημέρο (πρώτες μοίρες). Καλείστε, να (ξανα)δείτε, κάποιες ιδέες… !Το ζητούμενο είναι, η ψυχολογική αποφόρτιση. Καθημερινά και εργασιακά θέματα, θα έχουν προτεραιότητα. Διευκρινίστε …όπου κρίνετε απαραίτητο!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη παραμένει στον Σκορπιό, …και μάλλον νιώθετε κάπως αποκομένοι. Κάποιοι από εσάς, κινείστε πιο χαλαρά, …μέσω παρασκηνίου. Σε κάθε περίπτωση, κάντε  υπομονή. Την επόμενη εβδομαδα,  η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Για την ώρα, ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας εκκρεμότητες. Κάντε κάτι, δημιουργικό για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας. Η γοητεία σας αυξάνεται….κατακόρυφα! Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, σας κάνει ελκυστικούς. Ο παραδοσιακός κυβερνήτητης σας Άρης, παραμένει στον Κριό. Έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε (σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο), αλλά λόγω των (δύσκολων) συνθηκών, δεν είναι  εύκολο …να συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και πάλι πρωταγωνιστές! Η Έκλειψη γίνεται στο 3ο σας δεκαήμερο. Επηρεάζει (κυρίως) εσάς, που έχετε πλανήτη (ή και σημείο), από την 20η – 26η μοίρα. Οι συνθετικές σας ικανότητες, θα σας ανταμείψουν. Προσέξτε τα ΄΄μεγάλα΄΄ λόγια. Εάν υπογράψετε, να είστε προσεκτικοί. Ο κίνδυνος της απάτης, είναι αρκετά εμφανής. (Είτε σκόπιμα, είτε όχι). Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι μια καλή ευχή (με συναίσθημα). 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αλλάξουν πολλά! Ετοιμάζεστε να αποχαιρετήσετε τον Δία και τον Κρόνο. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Σας θυμίζει (για λίγο), την περίοδο του Μαρτίου. Ο χορηγός της ολικής Έκλειψης Δίας, βρίσκεται στο 3ο σας δεκαήμερο. (Έχετε μεγάλη σχέση με την έκλειψη). Καλείστε να βρείτε, την »σωστή» επικοινωνιακή τακτική. Προσοχή, σε παρερμηνείες….!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, σας δίνει ενέργεια. Το 3ο σας δεκαήμερο, συμμετέχει στην έκλειψη ενεργά! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, κινεί τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το 1οσας δεκαήμερο, κρύβει σημαντικές αλλαγές (σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων). Η έκλειψη, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά. (Δρομολογήστε τις κατάλληλες αλλαγές) Να είστε παρατηρητικοί! 

ΙΧΘΥΣ

Ο πανίσχυρος Ποσειδώνας, κρατάει τα ηνία της έκλειψης (γερά). Επηρεάζει τομείς, όπως τη Φιλοσοφία, την Ανώτερη Μόρφωση, την Πνευματικότητα, τα Δικαστήρια, αλλά και το Υγρό Στοιχείο σε κάθε μορφή. Επιβάλεται με την παρουσία του, και ίσως γίνει, ένας επιδέξιος πωλητής. Οι πνευματικές, καλλιτεχνικές και συνθετικές σας ανάγκες, θα βρουν την κατάλληλη έκφραση. Μην χάνετε χρόνο!Κατακτήστε τους στόχους σας!

Με Χαρά, 
για το ‘Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds