Γειτονικοί Δήμοι

Tον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτη Ιωάννου υποδέχθηκε ο Γιάννης Βούρος

By  | 


Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου με τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης  Παναγιώτη Ιωάννου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 08/12/2020 στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι δύο Δήμοι όσο και ευρύτερα ο Α’ βαθμός της Αυτοδιοίκησης κατά την περίοδο της πανδημίας, ενώ εξετάστηκαν τρόποι και ιδέες  με τις οποίες θα μπορούσε να ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα στις δύο περιοχές.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα στην πόλη μας τον Αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Ιωάννου. Με τον κ. Ιωάννου, είχαμε μία γόνιμη και ενδιαφέρουσα συζήτηση, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό και ενεργό πολίτη. Ανταλλάξαμε απόψεις που άπτονται της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρουσιάζοντας παράλληλα από την πλευρά μας τους τρόπους με τους οποίους ως δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προσπαθούμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας στην τρέχουσα δύσκολη και απαιτητική συγκυρία. Είτε μέσω της κοινωνικής μας πολιτικής, είτε μέσω των δράσεών μας στα σχολεία, είτε μέσω των προληπτικών μέτρων έναντι της πανδημίας κλπ.».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds