Δήμος Κηφισιάς

Τη μαγεία των Χριστουγέννων σκόρπισαν στο Δημαρχείο Κηφισιάς οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας

By  | 

Το προσωπικό του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Κηφισιάς σε πείσμα των καιρών και με την ελπίδα για τον ερχομό καλύτερων υγειονομικά ημερών στόλισε το Δημαρχείο Κηφισιάς και τα Δημοτικά Κτήρια.

Σκόρπισε τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη  με πλήθος κατασκευών με  απλά  κι ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτί, ξύλο, σκοινί, φελλό, κορδόνια κ.α..

Δημιούργησε τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίζουν.

Οι μικροί μαθητές του Δήμου μας δε συμμετείχαν στον στολισμό αλλά ήταν παρόντες σε αυτόν με τις δικές τους δημιουργίες που είχαν φτιάξει το προηγούμενο διάστημα.

Τη δράση συντόνισε το Τμήμα Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου Κηφισιάς και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών Κατερίνα Καραλή .

Η κα Καραλή δήλωσε:

«Οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλον τον Δήμο, τους ευχαριστούμε!!

Και του χρόνου να είμαστε καλά και μαζί με τα παιδιά μας!!!»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds