Περιφέρεια Β.Αττικης

Πάνω από 45 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

By  | 

Πάνω από 45 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) στον Πανελλήνιο Γυμναστικό  Σύλλογο

Γ. Πατούλης: «Η θερμή ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία μας, μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά αγάπης, στηρίζοντας το υγειονομικό σύστημα της χώρας να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες αυτής της κρίσιμης περιόδου»

Θερμή ήταν για άλλη μία φορά η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν χθες, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ),στο Κλειστό του Πανελλήνιου Γυμναστικού  Συλλόγου.

Στην αιμοδοσία όπου έδωσαν αίμα και διακεκριμένοι αθλητές, συγκεντρώθηκαν πάνω από 45 φιάλες αίματος οι οποίες προορίζονται για την

ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο 2020 με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Το αίμα θα διατεθεί στην Υπηρεσία  Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» το οποίο και παρείχε τον αναγκαίο εξοπλισμό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αιμοδοσία.

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής είχε η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Γ. Δημαράς Γραμματέας της  Oμοσπονδίας Iππασίας, η Λ. Nτιντή Διευθύντρια Oμοσπονδίας Iππασίας, ο Α. Διαμαντάρας Eφορος Oμοσπονδίας Iππασίας,  ο  Πρόεδρος  του ΠΣAT  Γ.  Θεοδωρακόπουλος, η  X. Aμερικάνου μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΤ και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου A. Aλεξόπουλος.

 Σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Η θερμή ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία μας, μας δίνει δύναμη και θάρρος  να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά αγάπης, στηρίζοντας το υγειονομικό σύστημα της χώρας να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες αυτής της κρίσιμης περιόδου.

Σ΄αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας έμπρακτα στη μεγάλη εθνική μάχη. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να συμβάλουμε σε μια εθνική προσπάθεια».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds