Θέατρο

«ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ» του Άντον Τσέχωφ

By  | 

σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

ξανά ONLINE
το τριήμερο 11-12-13 Δεκεμβρίου

(Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 11/12 και ώρα 21:00, έως τις 13/12 στις 23:59)

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η πρώτη προβολή της παράστασης, «Τρεις Αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, το θέατρο Προσκήνιο επαναλαμβάνει τη διαδικτυακή αυτή δραστηριότητα αυτή τη φορά για ένα τριήμερο.  

Έτσι, η παράσταση «Τρεις Αδελφές» θα προβληθεί ξανά ONLINE, και θα είναι διαθέσιμη για 3 ημέρες, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, έως την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 23:59.

Το θέατρο Προσκήνιο με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει και τη σύμπραξη του με το γειτονικό θέατρο Πορεία, στο πλαίσιο της οποίας θα φιλοξενηθεί ο «Οιδίπους» (μια σύνθεση βασισμένη στο έργο του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία) για μια livestreaming παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου – περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προβολή θα ανακοινωθούν σύντομα.

«Τρεις Αδελφές» οnlineτο τριήμερο 11-12-13 Δεκεμβρίου
(από 11/12 στις 21:00 έως και 13/12 στις 23:59)

Ο Άντον Τσέχωφ, με το έργο του Τρεις αδελφές, ένα  θεατρικό δράμα σε τέσσερις πράξεις, γραμμένο το 1900, καταδεικνύει ένα σύστημα αδράνειας, απραξίας, ένα πλαίσιο ζωής που διαψεύδει τις επιθυμίες και τα όνειρα των προσώπων και ιδιαίτερα των τριών αδελφών, που βιώνουν την καθημερινότητα και το βάρος της ζωής τους σε μια μίζερη και μονότονη επαρχία της Ρωσίας. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στο «Θέατρο Τέχνης» της Μόσχας από τον ΚονσταντίνΣτανισλάφσκι στις 31 Ιανουαρίου του 1901.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, επιχειρεί μια εκ νέου επίσκεψη στο έργο. Οι εμβληματικές ηρωίδες του Τσέχωφ μεγάλες πια, ξαναβουτούν σε ένα τοπίο μνήμης, σε μια ειδική στιγμή που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, στη στιγμή που υποσχόταν ελπίδα και αλλαγή. Ένας οριοθετημένος χώρος όπου κατοικούν αιώνια οι αναμνήσεις τους και ξεγλιστρούν όλα τα πρόσωπα που καθόρισαν τη μοίρα τους. Οι ήρωες του έργου ξαναέρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, με τον χρόνο και το πέρασμά του και σε μια επαναδιαπραγμάτευση της στιγμής που τους οδήγησε στην οδύνη.

Παίζουν: ΚαρυοφυλλιάΚαραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, η Υβόννη Μαλτέζου και ο Δημήτρης Πιατάς

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αλέξανδρος Ίσαρης – Γιώργος Δεπάστας

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς

Σκηνικά: Μαρία Πανουργιά

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός

Κίνηση: Χρήστος Παπαδόπουλος

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Σύμβουλος δραματουργίας: Αντώνης Αντωνόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Ασημίνα Αναστασοπούλου

Φωτογραφίες παράστασης: Γκέλυ Καλαμπάκα

Παραγωγή: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ON LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

  • Link για pre-order καιπαρακολούθηση: https://vimeo.com/ondemand/totheatro
  • Τιμή ηλεκτρονικής προβολής: 5 ευρώ
  • Ώρα έναρξης προβολών: από τις 11/12 στις 21:00

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • με χρέωση κάρτας στο https://pay.vivawallet.com/totheatro
  • με μεταφορά στο λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς.
    IΒΑΝ: GR5201720890005089095501833
    (χρέωση εξόδων στο λογαριασμό του αποστολέα σε περίπτωση εμβάσματος)
    Το αποδεικτικό της πληρωμής θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail: totheatro@gmail.com

Για υποστήριξη σχετικά με την πλατφόρμα,
στείλτε e-mail στο totheatro@gmail.comΑναλυτικά όλες οι πληροφορίες στοwww.theatroproskinio.gr/treis-adelfes/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds