Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχίζονται οι υιοθεσίες γάτων μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων

By  | 

Επτά υιοθεσίες γατών πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων εντός των μηνών Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τη φιλοζωική ομάδα Felicity – Γάτες στην Πόλη.

Οι αδέσποτες γάτες, αφού περισυλλέχτηκαν από τους εθελοντές της ομάδας Felicity – Γάτες στην Πόλη, στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και τοποθετήθηκαν τσιπ από τους κτηνιάτρους του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων και στη συνέχεια υιοθετήθηκαν από τους νέους ιδιοκτήτες τους.

Για τον Δήμο Βριλησσίων, η ευζωία και η καλή μεταχείριση των ζώων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Το εγχείρημα του συγκεκριμένου προγράμματος προχωρά δυναμικά, με αρκετές υιοθεσίες να έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς για την ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στην πόλη μας.

Καλούμε σε διαρκή συνεργασία και εγρήγορση τους ενεργούς πολίτες και τους φιλόζωους της πόλης – κάθε υιοθεσία σώζει και μια ψυχή.

Timmy

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds