Γειτονικοί Δήμοι

Συνάντηση της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ και Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο

By  | 

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δέχτηκε την επίσκεψη του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) και Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο Δημάρχων κινήθηκε γύρω από την δράση της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πρωτεύοντα ρόλου που έχει αναλάβει στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και τις συνέπειες που έχουν επέλθει για τους Δήμους από την πρόσφατη πολυετή οικονομική κρίση.

Συζητήθηκαν επίσης τα νέα νομοσχέδια που αφορούν την αυτοδιοίκηση και τα οποία έρχονται προσεχώς προς ψήφιση στη Βουλή όπως είναι ο εκλογικός νόμος αλλά και ο νέος νόμος περί δημόσιων συμβάσεων έργων υπηρεσιών και προμηθειών.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ ανακοίνωσε στην Δήμαρχο ότι η Περιφερειακή Ένωση θα χορηγήσει Rapid Tests για τον κορωνοϊό στους Δήμους της Ένωσης και ότι στο Δήμο Πεντέλης είναι προγραμματισμένο να δοθούν 150 tests.

Η Δήμητρα Κεχαγιά ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τα Χωροταξικά και Πολεοδομικά θέματα του Δήμου Πεντέλης, τις ενέργειες που έχει κάνει η Διοίκηση για την καθιέρωση από φέτος της δίχρονης εκπαίδευσης, την παραχώρηση της πρώην πτέρυγας Μπόμπολα και τα σχέδια που έχει ο Δήμος για την αξιοποίησή της, καθώς και για τα προβλήματα του Δήμου γενικότερα.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds