Δήμος Κηφισιάς

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Κηφισιάς

By  | 

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Κηφισιάς. Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος μας συμβάλλει στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού.
Ειδικό συνεργείο με κατάλληλο εξοπλισμό, απολυμαίνει σε εβδομαδιαία βάση στάσεις λεωφορείων, πλατείες και σημεία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Νέα Κηφισιά όπου συγκεντρώνονται πολίτες.
Δράσεις απολύμανσης πραγματοποιούνται και στη Διεύθυνση Καθαριότητας, από το προσωπικό της, το οποίο απολυμαίνει το στόλο των οχημάτων- μηχανήματα έργου, υπηρεσιακά οχήματα, απορριμματοφόρα- καθώς και τους χώρους του Αμαξοστασίου.
Οι φωτογραφίες είναι από τις απολυμάνσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε δημόσιους χώρους.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds