Γειτονικοί Δήμοι

Στόχος του Γραφείου Δημότη, είναι να ακούσει όλους τους πολίτες γιατί μαζί με τις ιδέες και τις ανησυχίες τους, μπορούμε να φτιάξουμε την πόλη μας λειτουργικότερη και φιλική .

By  | 

Για το λόγο αυτό,  καλούμε πολίτες ιδιαίτερα αυτούς που συμμετέχουν ενεργά και έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο κύριος Τζοβάρας Τάσος επισκέφτηκε  σήμερα το γραφείο του Αντιδημάρχου Πεύκης  & Γραφείου Δημότη ενώ συμμετείχε και η  κυρία Φωτεινή Δαλιάνη Περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου τομέα.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Ο καθαρισμός και η ανάδειξη των δασυλλίων της Λυκόβρυσης –  Πεύκης και η ενοποίησή τους. Η δημιουργία μονοπατιών, η τοποθέτηση βρυσών και παγκακιών σε πρώτη φάση και ο επαρκής φωτισμός. Συζητήθηκε να τοποθετηθούν ποτίστρες και ταΐστρες των πουλιών και των ζώων.
  • Να αναδειχθεί και αξιοποιηθεί το ηλιακό χωριό, με εφαρμογή των νέων πηγών ενέργειας και η δυνατότητα δημιουργίας Μουσείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας κάνοντας συνάντηση στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης 2132051736  ή κλείνοντας ένα αυτοματοποιημένο ραντεβού με τηλεδιάσκεψη μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.panioannou.com

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds