Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ -ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ART AMBASSADORS-GREECE».

By  | 


Στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας, ως μέσο προώθησης και ανάπτυξης της χώρας μας και έχοντας στόχο την πνευματική συνάντηση και πολιτιστική συνεργασία λαών και εθνών, την ένωση και ανταλλαγή ιδεών, τη συνύπαρξη και την ανταπόδοση υψηλών και ανιδιοτελών αισθημάτων, κοινοποιούμε την έναρξη του διεθνούς εικαστικού προγράμματος «Art Ambassadors».
Εικαστικοί καλλιτέχνες, από κάθε είδος τέχνης, που κατοικούν και δημιουργούν στην Ελλάδα, καλούνται να γίνουν οι «Πρεσβευτές Τέχνης» που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και θα μεταφέρουν ιδέες και ιδανικά διαχρονικής και πανανθρώπινης αξίας!
Η συγκεκριμένη έκθεση έλαβε διαρκείς αναβολές για την παρουσίαση της, κατά τη διάρκεια του έτους, ακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ειδικά για την τιμώμενη χώρα!
Ευχαριστούμε τον Πρέσβη κο Fredy Fernades, την Σύμβουλο Επικοινωνίας & Πολιτικών Υποθέσεων κα Fiona Sampson Figarella και το Γραφείο Διπλωματικής Αποστολής για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία της έκθεσης στην Αίθουσα Πολιτισμού «Francisco de Miranda».


Συμμετέχοντες καλλιτέχνες :
Άγγελος, Αϊβάζογλου Αχιλλέας, Βαποράκη Μαρίνα, Βασιλόπουλος Άκης, Βουδούρη Ασπασία, Γεώργας Σπύρος, Γκίζας Βασίλης, Γρίβα Κική, Δουλγεράκη Δόξα, Ευγενίδης Σωκράτης, Καρύδη Στεφανία, Κλουβάτος Λευτέρης, Κολοκυθάς Βασίλης, Λαγός Γρηγόρης, Λυντζέρης Γιώργος, Λυραράκη Έλλη, Ματθαιόπουλος Ηλίας, Μπαράκου Νάντια, Ξενούλης Γιώργος, Ξηράκη Βασιλική, Παλάσκα Αλεξάνδρα, Παπακωνσταντίνου Αλέξανδρος, Παρασκευά Ιωάννα, Ρήνας Βαγγέλης, Σολδάτου Εύα, Τζιάρα Άγγελος, Τοκατλή Δέσποινα, Χάρος Μανώλης.

Ιδέα, Οργάνωση, Επιμέλεια έκθεσης : Αννίτα Πατσουράκη
Υπεύθυνη Γενικής Οργάνωσης : Άννα Νίκου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds